Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι “τελικοί” της Κυριακής (3/9) και οι μεταδόσεις

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι “τελικοί” της Κυριακής (3/9) και οι μεταδόσεις

Η δεύτερη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου φτάνει σήμερα (3/9) στο τέλος της, με τέσσερις ομάδες να έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά και άλλες οκτώ να διεκδικούν την τελευταία πρόκριση στα “8”.

Οι τέσσερις ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά αναδείχθηκαν την Παρασκευή (1/9), μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης.

Οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες θα προκύψουν σήμερα (3/9), μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων. Η πρόκριση έχει ήδη διασφαλιστεί για αυτές τις ομάδες, αλλά ο αγώνας θα κρίνει τη θέση στην τελική κατάταξη και τον αντίπαλο τους στα προημιτελικά.

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά είναι οι εξής: ΗΠΑ, Λιθουανία, Γερμανία και Σλοβενία.

Οι υπόλοιπες ομάδες θα προκύψουν από τους ομίλους J και K, μετά τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής. Η Ελλάδα βρίσκεται στον ομιλο J και θα διαδραματίσει τον αγώνα της με το Μαυροβούνιο.

Στην τελευταία αγωνιστική, θα κριθούν οι ομάδες που θα περάσουν στα προημιτελικά από τους ομίλους I και L. Ανάμεσά τους, θα παιχθούν οι αγώνες Ιταλία-Πουέρτο Ρίκο και Δομινικανή Δημοκρατία-Σερβία από τον ομίλο I, καθώς και Βραζιλία-Λετονία και ΙσπανίαΚαναδάς από τον ομίλο L.

Οι πρώτες και δεύτερες θέσεις στους ομίλους I και L θα κριθούν από τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων, όπου οι νικητές θα προκριθούν στα προημιτελικά.

Το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής (3/9) και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις είναι οι εξής:

  • 10:30 Αυστραλία-Γεωργία (Όμιλος K) – Novasports 5
  • 11:00 Ιταλία-Πουέρτο Ρίκο (Όμιλος I) – Novasports 4
  • 11:40 Ελλάδα-Μαυροβούνιο (Όμιλος J) – ΕΡΤ1, Novasports Start
  • 12:45 Βραζιλία-Λετονία (Όμιλος L) – Novasports 6
  • 14:10 Γερμανία-Σλοβενία (Όμιλος K) – Novasports 5, ΕΡΤ1
  • 15:00 Δομινικανή Δημοκρατία-Σερβία (Όμιλος I) – Novasports 4
  • 15:40 ΗΠΑ-Λιθουανία (Όμιλος J) – Novasports Start
  • 16:30 Ισπανία-Καναδάς (Όμιλος L) – Novasports 6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ