Μανωλόπουλος για Μαυροβούνιο: “Ένα ισορροπημένο σύνολο”

Μανωλόπουλος για Μαυροβούνιο: “Ένα ισορροπημένο σύνολο”

Η Εθνική ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αντίπαλο το Μαυροβούνιο (11:40, ΕΡΤ1, Novasports Start) και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναλύει τον αντίπαλο της ελληνικής ομάδας.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Εθνικής, δήλωσε:

“Το πιο σημαντικό για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο θα είναι να χειριστούμε τα συναισθήματά μας. Μετά το παιχνίδι με τη Λιθουανία υπήρξε μεγάλη απογοήτευση, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτό που συνέβη και να ολοκληρώσουμε με μια καλή εμφάνιση και νίκη το παρουσιαζόμενό μας σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το Μαυροβούνιο είναι μία ομάδα που έχει επιδείξει πολύ καλά αποτελέσματα στη διοργάνωση. Είναι ένα ισορροπημένο σύνολο με ισχυρές παίκτες στο low post και πολύ ποιοτικούς ψηλούς. Είναι επίσης εξαιρετικοί στα ριμπάουντ.

Οι παίκτες τους διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και μπορούν να εκτελέσουν σουτ αλλά και να δημιουργήσουν με τον έλεγχο της μπάλας.

Από άποψη άμυνας, το Μαυροβούνιο έχει κάποιες αδυναμίες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε, αλλά ο στόχος μας πρέπει να είναι η άμυνα, ώστε να σταματήσουμε το παιχνίδι τους και να ελέγξουμε τον ρυθμό”.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ