Μακσβίτις: “Η Ελλάδα έχει μαχητικούς παίκτες” – Οι δηλώσεις του Βαλαντσιούνας

Μακσβίτις: “Η Ελλάδα έχει μαχητικούς παίκτες” – Οι δηλώσεις του Βαλαντσιούνας

Ο Κάζις Μακσβίτις στάθηκε στη μαχητικότητα που επιδεικνύει η Ελλάδα, πριν από τον αγώνα της αύριο (1/9).

Ο Λιθουανός προπονητής είπε: “Έχουμε μια καλή ομάδα που δουλεύει καλά και έχει καλό κλίμα. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που η ομάδα δουλεύει φέτος και ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε αύριο. Η Ελλάδα είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητές. Έχει παίκτες μαχητές με εμπειρία σε τέτοιους αγώνες και θα πρέπει να παλέψουμε. Σεβόμαστε την ελληνική ομάδα και περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι.”

Σχετικά με το πλεονέκτημα στην ψηλή περιοχή που έχει η Λιθουανία, είπε: “Το παιχνίδι το ορίζουν οι κοντοί. Ο Παπαγιάννης κάνει πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι θέμα πόσους ψηλούς έχουμε. Στο παρκέ μπορούν να αγωνίζονται πέντε παίκτες, όχι έξι.”

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας είπε: “Δεν θα είναι εύκολο αύριο. Η Ελλάδα είναι μια έμπειρη και καλή ομάδα, που παίζει σκληρά. Προετοιμαζόμαστε για μάχη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Έχουν πολλές προσόντα και ποιοτικούς παίκτες. Είμαστε έτοιμοι και θα παίξουμε το παιχνίδι. Η διαδικασία δεν θα μας πει ποιος είναι το φαβορί. Θα δούμε αύριο.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ