Σανόγκο: “Ήμουν ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα”

Σανόγκο: “Ήμουν ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα”

Ο Ίσμαελ Σανόγκο ισχυρίστηκε ότι ήταν ο κορυφαίος αμυντικός της περσινής Basket League. Σε συνέντευξή του στη σελίδα “Yellow Voice” στα social media, ο φόργουορντ του Άρη μίλησε για θέματα της ομάδας.

“Είμαι ανταγωνιστικός. Αν μπορούσα να παίζω όλο το παιχνίδι χωρίς να κουράζομαι, θα το έκανα. Ο προπονητής Καστρίτης και οι συνεργάτες του έχουν ένα πλάνο και τους εμπιστεύομαι πλήρως. Αν πρέπει να παίξω 5 ή 25 λεπτά, θα είναι επειδή το αξίζω”, είπε.

“Ήμουν ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα. Δεν έχω δει κανέναν άλλο παίκτη να μαρκάρει όλες τις αντίπαλες θέσεις όπως εγώ. Όσον αφορά τον καλύτερο επιθετικό, ήταν ο Τζέι Ντι Νότε. Δεν έχω ξαναδεί παίκτη να εισέρχεται στη ρακέτα με αυτόν τον τρόπο. Αν οι διαιτητές σφύριζαν όλα τα φάουλ που του έκαναν, θα είχε πολλές βολές σε κάθε παιχνίδι”, επεσήμανε.

Σχολιάζοντας τα διοικητικά θέματα, ο Σανόγκο αναφέρθηκε θετικά στη διοίκηση της ομάδας, λέγοντας ότι έκαναν τα πάντα για να διαχειριστούν τα παλαιότερα χρέη και ότι πλήρωσαν τον μισθό του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ