Στο ΟΑΚΑ πέφτει απόψε στις 21:00 το βάρος του δεύτερου τελικού της GBL. Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιδράσει άμεσα για να μην βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.
Η αντεπίθεση των Πρασίνων και το σερί των Ερυθρόλευκων
Μπορεί οι Πειραιώτες να διατηρούν το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα, όμως η ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Κλειστό αλλάζει τα δεδομένα. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θέλουν να φέρουν τη σειρά στα ίσα, βασιζόμενοι στην ώθηση της έδρας τους. Κανένας δεν ξεχνά πως οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν ήδη ότι ξέρουν τον τρόπο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, γεγονός που προσθέτει αγωνία στις εξέδρες.
Για τον Εργκίν Αταμάν, ο Κώστας Σλούκας παραμένει εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού που τον άφησε στα πιτς από τον πρώτο τελικό. Από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Οι απουσίες αυτές αναγκάζουν τους προπονητές να ανακατέψουν την τράπουλα.
Το μυστήριο με τις εξάδες των ξένων
Πάνω στην ώρα που οι φίλαθλοι ρωτούν για τις συνθέσεις, οι ομάδες κρατούν κλειστά χαρτιά. Οι τελικές επιλογές για τους ξένους παίκτες που θα πατήσουν το παρκέ θα γίνουν γνωστές μόλις λίγη ώρα πριν την έναρξη. Μένει να δούμε αν οι τεχνικοί θα προχωρήσουν σε εκπλήξεις ή αν θα εμπιστευτούν τα ίδια πρόσωπα που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι.
Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια, με την ΕΟΚ να κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα των διαιτητών μέχρι την τελευταία στιγμή. Η τηλεοπτική κάλυψη ανήκει στην ΕΡΤ2, με τις κάμερες να συνδέονται στο γήπεδο από τις 20:00 για το καθιερωμένο pre-game.