Ολυμπιακός: Προεδρικές δηλώσεις μετά την κατάκτηση του Super Cup (βίντεο)

Ολυμπιακός: Προεδρικές δηλώσεις μετά την κατάκτηση του Super Cup (βίντεο)

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησαν για την ιδανική αρχή της σεζόν μετά την κατάκτηση του Super Cup από την ομάδα.

«Ήταν ιδανική αρχή, σε μία νέα σεζόν», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Όπως τελειώσαμε πέρυσι, ξεκινάμε και φέτος. Είναι πολύ σημαντικός τίτλος απέναντί σε έναν Παναθηναϊκό πολύ ενισχυμένο και πολύ διαφορετικό από πέρυσι, οπότε έχει και μεγαλύτερη αξία ο τίτλος και η εμφάνιση και η νίκη».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, από την πλευρά του, παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε τέτοια εμφάνιση και διαφορά από την ομάδα. Εξήγησε ότι η ομάδα ήταν αποφασισμένη και διαβασμένη, μπήκε δυνατά από την αρχή και είναι ενισχυμένη στις θέσεις των παικτών που αποχώρησαν.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε επίσης ότι η ομάδα έγραψε ιστορία στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε σημαντικά ρεκόρ στο ματς. Εξέφρασε την περηφάνια του για την αντίδραση της ομάδας και τον σεβασμό που δείχνει προς τον προπονητή.

Οι πρόεδροι τόνισαν ότι οι στόχοι της ενότητας για την εφετινή σεζόν είναι οι τίτλοι στην Ελλάδα και η συμμετοχή στο φάιναλ φορ, ενώ αφιέρωσαν τον πρώτο τίτλο στην ομάδα και στους παίκτες που δεν σταμάτησαν ποτέ να προσπαθούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ