Ο Μέξας εκφράζει ανησυχία για την απόδοση της ομάδας του

Ο Μέξας εκφράζει ανησυχία για την απόδοση της ομάδας του

Ανησυχημένος από την απόδοση της ομάδας του στον αγώνα με την Kαρδίτσα ήταν ο προπονητής της Λαυρεωτικής, Κώστας Μέξας.

Δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για την επιτυχία της, ήταν αξιόλογη και καλύτερη από εμάς. Ξεκίνησε το παιχνίδι με άλλη διάθεση και ελέγχοντας το παιχνίδι από την άμυνα της. Δεν ανταποκριθήκαμε επαρκώς, παρά τις συζητήσεις μας με τους παίκτες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όταν είναι το πρώτο μας παιχνίδι εκτός έδρας. Ήταν αναμενόμενο ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, καθώς η Καρδίτσα αγωνίζεται δυνατά και σκληρά στην άμυνα”, πρόσθεσε ο προπονητής της ομάδας της Λαυρεωτικής.

Και συνέχισε: “Δυστυχώς, η δική μας απόδοση δεν ήταν ικανοποιητική. Παίξαμε καλό μπάσκετ μόνο για 15 λεπτά. Από το 20ο μέχρι το 35ο λεπτό, ήμασταν πολύ κακοί. Δεν είναι αρκετό όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας. Πρέπει να αναλύσουμε την απόδοσή μας και να επανεξετάσουμε τη στρατηγική μας. Δυστυχώς, ο τρόπος που προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες έχει αλλάξει, και πρέπει να αναθεωρηθεί”, κατέληξε.

Κώστας Μέξας έκλεισε λέγοντας: “Καλή συνέχεια στην Καρδίτσα. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και το γήπεδο πολύ όμορφο. Εύχομαι επιτυχία στην ομάδα τους”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ