Λαύριο: Απουσίες Ζάρα-Καββαδά απέναντι στο Περιστέρι

Λαύριο: Απουσίες Ζάρα-Καββαδά απέναντι στο Περιστέρι

Ο Λαύριο θα αντιμετωπίσει τον αγώνα του Σαββάτου εκτός έδρας με το Περιστέρι στην 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League χωρίς τους Θοδωρή Ζάρα και Βασίλη Καββαδά.

Ο Ζάρας αντιμετωπίζει θλάση στο δεξί δικέφαλο του μηρού και θα απουσιάζει στους επόμενους αγώνες της ομάδας, ενώ ο Καββαδάς υφίσταται ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και ακολουθεί θεραπεία.

Ο προπονητής του Λαυρίου Megabolt, Κώστας Μέξας, μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα, μετά την ήττα από το Μαρούσι, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ήταν μια παρένθεση.

“Πάνω απ’ όλα, το πράγμα που με απασχολεί στον αγώνα με το Περιστέρι είναι να δούμε αν η εμφάνισή μας με το Μαρούσι ήταν απλώς μια κακή παρένθεση.

Περιμένω να δω πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες μας και πώς θα πλησιάσουν τον αγώνα.

Οι ίδιοι παίκτες που επικράτησαν της ΑΕΚ, του Κολοσσού και του ΠΑΟΚ με πειστικό τρόπο, εμφάνισαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα με το Μαρούσι. Εμπιστευόμαστε αυτούς τους παίκτες και συνεχίζουμε να το κάνουμε.”

“Ήμαστε εδώ για να τους υποστηρίξουμε και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στην καλή αγωνιστική τους μορφή. Πάνω απ’ όλα, επιθυμούμε να δούμε αλλαγές στη νοοτροπία τους.”

Σχετικά με το Περιστέρι, ο υποστηρικτής της bwin τόνισε ότι “αν και η ομάδα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με τρεις ήττες, βρήκε τον δρόμο της και τον ρυθμό της, κυρίως μέσα από την άμυνά της, που αποτελεί το χαρακτηριστικό της.

Είναι μια αντίπαλος που παρουσιάζει μεγάλη αντίσταση και αν δεν είμαστε επικεντρωμένοι και ενεργητικοί στο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ