“Επίθεση” Άρη στην ΕΟΚ για τη διαιτησία!

“Επίθεση” Άρη στην ΕΟΚ για τη διαιτησία!

Με μια πολύ αιχμηρή ανακοίνωση αντέδρασε σήμερα ο Άρης, την επομένη του αγώνα του με τον Προμηθέα στην Πάτρα για τα playoffs της Stoiximan Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης Midea:

“Ο ΑΡΗΣ Midea είναι από χθες (23/05) στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας μετά από επτά χρόνια και το κατάφερε με επικό τρόπο. Όμως δυστυχώς τα συναισθήματα που μας πλημμυρίζουν δεν είναι μόνο χαράς. Αναμειγνύονται μ’ αυτά της οργής και της αγανάκτησης.

Ο ΑΡΗΣ Midea πέρυσι έχασε τρεις θέσεις από τρεις σφαγιαστικές διαιτησίες. Φέτος, ακολούθησε μία διαφορετική λογική και μέχρι σήμερα, παρά τα όσα έγιναν στη διάρκεια της σεζόν, δεν τοποθετήθηκε ποτέ επίσημα, ελπίζοντας (λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε), ότι το θέατρο του παραλόγου που βίωσε σε πολλούς αγώνες, κάποια στιγμή θα τελειώσει. Ως εδώ, όμως…

Χθες, ο ΑΡΗΣ Midea κέρδισε στην Πάτρα. Όμως ποτέ δεν είχε ποτέ τη λογική «κερδίσαμε, άστο να πάει…».

Όλα αυτά, χωρίς ποτέ να ζητήσει εύνοια, αλλά ίση αντιμετώπιση που τόσο (του) έλειψε.

Τίποτα, όμως, δεν άλλαξε, όπως καταλάβαμε και βιώσαμε με μεγάλη μας λύπη.

Σας στηρίξαμε. Μας διαψεύσατε. Καιρός να πάμε παρακάτω.

Πλέον αποτελεί πεποίθησή μας ότι δεν μπορείτε να βελτιώσετε τίποτα απ’ αυτά που υποσχεθήκατε, συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να άρουμε την εμπιστοσύνη μας προς εσάς.

Αντ’ επιλόγου: Η συνήθης διαδικασία για διαιτησίες όπως η χθεσινή, είναι να σταλεί το βίντεο του αγώνα στην ΚΕΔ/ΕΟΚ. Καθότι δεν υπάρχει, πλέον, καμία εμπιστοσύνη στο αρμόδιο εν Ελλάδι όργανο, θα στείλουμε το εν λόγω βίντεο στη FIBA, αλλά και την Euroleague Basketball, προκειμένου να γίνει κατανοητό και διεθνώς τι βιώνουμε στην Ελλάδα, στο συγκεκριμένο κομμάτι.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ