Το Volkswagen T7 California προσθέτει υβριδικό κινητήρα

Το Volkswagen T7 California προσθέτει υβριδικό κινητήρα

Η Volkswagen ανανεώνει το αυτοκίνητό της, που βρίσκεται μεταξύ του Caddy California και του Grand California, προσφέροντας τώρα υβριδική επιλογή σε κινητήρες και περισσότερο χώρο στο εσωτερικό.

Όλες οι εκδόσεις του δημοφιλούς και πρακτικού οχήματος για τους λάτρεις των εκδρομών θα διαθέτουν σκηνή στην οροφή, δύο συρόμενες πόρτες, καθώς και μια ηλεκτρική κουζίνα. Το εσωτερικό διαφοροποιείται με τα δύο μονά καθίσματα αντί του ενιαίου πάγκου που είχε στο παρελθόν. Φυσικά, και τα δύο μετατρέπονται σε κρεβάτι.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/volkswagen-california-b.jpg?itok=meoF7S60" alt="volkswagen california b”>

Εκτός από τα παραπάνω, ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου – που ονομάζονται Beach, Beach Tour, Beach Camper, Coast και Ocean – περιλαμβάνουν νεροχύτη, σόμπα αερίου, καυστήρα, πτυσσόμενο τραπέζι, δύο πρίζες 230 volt (μία εσωτερικά και μία εξωτερικά), LED φωτισμό, ντουλάπια, συρτάρια, αποθηκευτικούς χώρους για μικροαντικείμενα και δεξαμενή για γλυκό νερό. Επίσης, οι επιβάτες έχουν πολλαπλές θύρες φόρτισης USB-C 45 Watt, με την προαιρετική εξάτμιση να περιλαμβάνει ακόμα και θερμαινόμενες μπροστινές καθίσεις.

volkswagen california c

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη, το νέο τροχόσπιτο θα είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά σύνολα. Με έναν 4κύλινδρο τουρμποντίζελ 150 ίππων, έναν βενζινοκινητήρα 204 ίππων που μεταφέρει κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, καθώς και έναν νέο υβριδικό plug-in με 245 ίππους και σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ