Το πρωτότυπο βελτιωμένο Dacia Duster από την CP Performance

Το πρωτότυπο βελτιωμένο Dacia Duster από την CP Performance

Εκτός από Abt που ειδικεύεται σε Audi, Manhart σε BMW και Brabus σε Mercedes-Benz, το Dacia Duster παραμένει το αγαπημένο έργο μερικών άλλων βελτιωτών.

Εκτός από τη Prior Design που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν, η CP Performance αναλαμβάνει την αναβάθμιση του δημοφιλούς SUV χωρίς να ζητά μια… περιουσία. Και το κάνει με τρόπο που τραβά αμέσως την προσοχή μας.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/dacia-duster-b_0.jpg?itok=di2YBArq" data-srcset="/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/dacia-duster-b_0.jpg?itok=su2gCFDY 700w,
/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/dacia-duster-b_0.jpg?itok=di2YBArq 500w" data-sizes="auto" width="" height="" class="" alt="dacia duster b”>

Η Carpoint Edition αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, τόσο σε θέματα αισθητικής, όσο και σε πιο ουσιαστικά κομμάτια. Η λίστα αλλαγών περιλαμβάνει φαρδιά ελαστικά που συνδυάζονται με κίτρινες ζάντες 20 ιντσών της Ronal, νέα ανάρτηση που έχει χαμηλώσει το αμάξωμα από το έδαφος, ποδιές, πλαϊνά μαρσπιέ, προστατευτική μπάρα για τον μπροστινό προφυλακτήρα και σχάρα οροφής.

dacia duster c

Επίσης, το αυτοκίνητο κοσμείται από μεμβράνη που καλύπτει ολόκληρο το εξωτερικό σε κίτρινους και μαύρους τόνους, ενώ υπάρχουν και άλλες επιλογές χρωματισμού από την εταιρεία. Ως προς τις μηχανικές βελτιώσεις, η CP Performance προσφέρει ποικίλες ρυθμίσεις επαναπρογραμματισμού, ενώ παράλληλα προσθέτει ένα καινούργιο σύστημα εξάτμισης για αύξηση της ιπποδύναμης και του ροπής.

Χωρίς να αφήσει κανένα πεδίο χωρίς αναβάθμιση, υπάρχουν αντίστοιχες βελτιώσεις και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Προτείνονται νέα καθίσματα με κίτρινες ραφές, διακοσμητικές ραφές με την ίδια φιλοσοφία σε τιμόνι και λεβιέ, καθώς και κίτρινα πλαίσια για τους αεραγωγούς στο ταμπλό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ