Τελευταίες Πληροφορίες για την Έκδοση HF της Νέας Lancia Ypsilon

Τελευταίες Πληροφορίες για την Έκδοση HF της Νέας Lancia Ypsilon

Η Lancia Ypsilon μετά από μια δεκαετία παρουσιάζει τη νέα γενιά της και ετοιμάζει την “εκρηκτική” έκδοση Ypsilon HF, η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτρική με 240 ίππους.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/Lancia%20Ypsilon%20%284%29.jpg?itok=s-PNoywc" alt="Lancia Ypsilon HF”>

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lancia, Luca Napolitano, επιβεβαίωσε την Ypsilon HF, η οποία αναμένεται το 2025 με 240 hp ισχύ, χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα ηλεκτροκίνησης με το επερχόμενο Abarth 600e.

Luca Napolitano

Η Ypsilon HF θα βασίζεται στην πλατφόρμα Perfo-eCMP της Stellantis, με έμφαση στην οδηγική ακρίβεια. Θα διαθέτει χαμηλότερο ύψος, ευρύτερο πλάτος και νέα ρύθμιση ανάρτησης και διεύθυνσης. Η μπαταρία των 51 kWh ίσως παραμείνει ίδια, με αυτονομία 403 km στην απλή ηλεκτρική έκδοση.

Με επιτάχυνση 0-100 km/h σε 5,8 δευτερόλεπτα, η αυτονομία της Ypsilon HF μπορεί να μειώνεται γρηγορότερα όσο αξιοποιούνται οι ενισχυμένες δυνατότητές της.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/Lancia%20Ypsilon%20%281%29_0.jpg?itok=ujb22IjB" alt="Lancia Ypsilon HF Design”>

Η Ypsilon HF θα διαθέτει εμπρός και πίσω πτέρυγες, ενώ αναμένεται να μάθουμε περισσότερα λεπτομέρειες στον αγώνα Mille Miglia 2024. Επιπλέον, παρασκευάζονται καινούριες εκδόσεις Gamma και Delta από την ιταλική εταιρεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ