Τα royal cars βγαίνουν στο σφυρί – Ποια είναι η τιμή τους

Τα royal cars βγαίνουν στο σφυρί – Ποια είναι η τιμή τους

Η πώληση του βασιλικού στόλου αυτοκινήτων σηματοδοτεί μια αλλαγή στη βασιλική οικογένεια. Τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ όσο και ο πρίγκιπας Κάρολος προχωρούν σε αυτή την απόφαση.

Η επικαιρότητα παραμένει στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, καθώς μετά τις ανακοινώσεις σχετικά με την υγεία του πρίγκιπα Κάρολου, γίνεται γνωστή η πώληση ενός ακόμα αυτοκινήτου από την προσωπική συλλογή του.

Πρόκειται για ένα Jaguar i-Pace που απέκτησε τον Σεπτέμβριο του 2018 και διένυσε περίπου 3.000 μίλια πριν επιστραφεί στην Jaguar δύο χρόνια αργότερα.

Το αυτοκίνητο που αγοράστηκε από τον πρίγκιπα, τώρα θα δημοπρατηθεί από τον βρετανικό οίκο Historics, με την τιμή του να υπολογίζεται μεταξύ 50.000 και 60.000 ευρώ.

Jaguar%20i Pace

Συνάμα, ένα Range Rover της βασίλισσας Ελισάβετ θα πουληθεί έναντι σχεδόν 250.000 ευρώ, κατόπιν του γύρου του κόσμου και της αύξησης του ενδιαφέροντος για το αυτοκίνητο μετά το θάνατο της βασίλισσας.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/Land-Rover-Elisabeth.jpg?itok=IiuVAfF7" data-srcset="/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/Land-Rover-Elisabeth.jpg?itok=rYfT9Jxc 700w,/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/Land-Rover-Elisabeth.jpg?itok=IiuVAfF7 500w" data-sizes="auto" class="" alt="Land Rover Elisabeth”>

Το μπλε Range Rover είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν και οι Obama κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Μ. Βρετανία.

Land Rover Elisabeth

Το αυτοκίνητο έχει περίπου 25.000 χιλιόμετρα και θα διαθέτει την αρχική πινακίδα κυκλοφορίας και η πώλησή του θα γίνει από την εταιρία Bramley Motors Cars.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ