Πότε κυκλοφορεί το νέο Suzuki Swift στην Ελλάδα – Όλες οι λεπτομέρειες

Πότε κυκλοφορεί το νέο Suzuki Swift στην Ελλάδα – Όλες οι λεπτομέρειες

Το νέο Suzuki Swift είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά και οι προπαραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Suzuki στην Ελλάδα ανακοίνωσε την άφιξη του νέου Suzuki Swift στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα με τη Σφακιανάκης Α.Ε., η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού hatchback αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024, με δυνατότητα προπαραγγελίας πριν από αυτό το χρονικό διάστημα.

Suzuki Swift 2024

Συγκεκριμένα, ο νέος Suzuki Swift αναμένεται να καταφτάσει στην ελληνική αγορά τον επόμενο Μάρτιο, διαθέτοντας έναν καινούργιο, ήπιο υβριδικό κινητήρα χωρητικότητας 1,2 λίτρου.

Το νέο Suzuki Swift διατηρεί τις μικρές διαστάσεις του όπως επίσης και το γνώριμο του σχεδιασμό, αλλά διαθέτει και μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό του αμαξώματος.

Suzuki Swift 2024

Οι περισσότερες αλλαγές έχουν εφαρμοστεί στο μπροστά μέρος του αυτοκινήτου, όπου ξεχωρίζει η ανανεωμένη γρίλια και οι νέοι προβολείς. Επίσης, τα πίσω φώτα έχουν επανασχεδιαστεί, ενσωματώνοντας τον φαρδύ προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, η οθόνη αφής των 9 ιντσών έχει μετατοπιστεί στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, κάτι που επιτρέπει στον οδηγό να έχει καλύτερη προβολή, αντικατοπτρίζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές αναβαθμίσεις στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Suzuki Swift 2024

Το νέο Suzuki Swift έχει επίσης αναβαθμισμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, περιλαμβάνοντας Lane Departure Prevention, Adaptive Cruise Control (ACC), Traffic Sign Recognition, Blind Spot Monitor, Rear Cross-Traffic Alert (RCTA) και το σύστημα κλήσεων έκτακτης ανάγκης eCall.

Επιπλέον, το νέο Suzuki Swift θα είναι διαθέσιμο και σε τετρακίνητη έκδοση, που θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κεντρικό διαφορικό συνεκτικού συμπλέκτη, με μέρος της ροπής να μεταφέρεται στον πίσω άξονα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ