Νέο επεισοδιακό ατύχημα – Αστυνομικός εξελίσσεται μπροστά από την κάμερα

Νέο επεισοδιακό ατύχημα – Αστυνομικός εξελίσσεται μπροστά από την κάμερα

Ένα συγκλονιστικό ατύχημα συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν ένα όχημα επενδύθηκε ένα SUV το οποίο είχε ακινητοποιηθεί από έναν αστυνομικό.

Τυχερός σε ατύχημα φάνηκε ένας αστυνομικός στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο αστυνομικός έκανε έλεγχο στον οδηγό ενός λευκού SUV, όταν ένα παρερχόμενο όχημα συγκρούστηκε με ταχύτητα πρώτα στο περιπολικό και στη συνέχεια στο εκτός λειτουργίας αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που το ένα όχημα αναποδογύρισε και μετέκινησε αρκετά μέτρα το άλλο.

Ο αστυνομικός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στη δεξιά πλευρά του εκτός λειτουργίας οχήματος, πέρασε από το παρμπρίζ και έπεσε με μεγάλη δύναμη στο έδαφος.

Η επιλογή του να βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του οχήματος ήταν αυτή που του έσωσε τη ζωή, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είχε τραυματιστεί θανάσιμα από τη σύγκρουση.

Ο αστυνομικός, καθώς και οι επιβάτες των δύο οχημάτων, δεν υπέστησαν σοβαρές τραυματισμούς από τη σύγκρουση, ωστόσο, το βίντεο που κυκλοφόρησε είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας αστυνομικός τραυματίζεται από παρερχόμενο όχημα κατά τη διάρκεια ενός τροχονομικού ελέγχου, γεγονός που ανάγκασε τον αμερικανικό οργανισμό για την ασφάλεια στους αυτοκινητοδρόμους να εκδώσει σύσταση ώστε οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί όταν συναντούν στον δρόμο τους υπηρεσίες άμεσης επέμβασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ