Νέα premium μάρκα SAIC Motor: Η IM

Νέα premium μάρκα SAIC Motor: Η IM

Η Intelligent Mobility, η νέα μάρκα του Ομίλου εταιρειών SAIC Motor, εστιάζει στην πολυτέλεια και τις επιδόσεις, προωθώντας το νέο L6 στην Ευρώπη.

Η IM παρουσίασε το ηλεκτρικό sport sedan L6 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, με την έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη να προγραμματίζεται για αρχές του επόμενου έτους. Το L6 εντυπωσιάζει με τις διαστάσεις και την υψηλή τεχνολογία του, βασιζόμενο στην αρχιτεκτονική iO Origin. Η παρουσίαση ανανεώνεται το 2025 με το SUV IM LS6.

Η IM, θυγατρική της MG Motor, ξεκίνησε το 2020 και εντυπωσίασε το 2021 με το ηλεκτρικό σεντάν L7. Συνεργασία με την Audi ανακοινώθηκε πέρυσι, ενώ η IM υπερηφανεύεται για τις τεχνολογικές καινοτομίες του L6, όπως το ηλεκτρικό κύκλωμα 875 V και τα πακέτα μπαταριών 90 kWh και 100 kWh για αυτονομίες έως 600 και 800 χλμ. αντίστοιχα.

Η ισχυρή επιτάχυνση του L6, η επιλογή μονού ή διπλού ηλεκτροκινητήρα και το εντυπωσιακό SUV LS6, με σύστημα διπλού κινητήρα που προσφέρει 780 ίππους, επισημαίνουν τη συνεχή προσπάθεια της IM για πρωτοπορία και καινοτομία στον κλάδο των ηλεκτρικών οχημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ