Νέα μάρκα μικροκινητικότητας φτάνει στην Τουρκία – Ποια μοντέλα προσφέρει

Νέα μάρκα μικροκινητικότητας φτάνει στην Τουρκία – Ποια μοντέλα προσφέρει

Στην αγορά της γειτονικής μας χώρας εμφανίστηκε μια εταιρεία που κατασκευάζει ηλεκτρικά τρίκυκλα, προσφέροντας μια εναλλακτική μορφή μετακίνησης εντός των πόλεων.

Η ολλανδική εταιρεία με την ονομασία “Carver” ξεκίνησε το ταξίδι της το 1994, προσφέροντας τρίκυκλα οχήματα. Η τελευταία τιμή που απέσπασε η μάρκα είναι το βραβείο “Κορυφαίου Ηλεκτρικού Μοντέλου Μικροκινητικότητας” για το 2023.

Ένα από τα δημοφιλή μοντέλα της Carver είναι το Carver S+, το οποίο προσφέρει διασκεδαστικές, «έξυπνες» και οικονομικές λύσεις μετακίνησης. Με πλάτος 98 εκ., διάταξη καθισμάτων 1+1 και χώρο αποσκευών 75 λίτρων, έχει τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα και αυτονομία 100 χλμ., ενώ η φόρτισή του απαιτεί 3 ώρες.

Επιπλέον, υπάρχει το μοντέλο Carver R+, με τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, αυτονομία 130 χλμ. και τη δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα μοτοσυκλέτας.

Μια καινοτομία των μοντέλων της Carver είναι η δυνατότητα «γέρνουν» υπό γωνία 40 μοιρών στις στροφές, όπως συμβαίνει με τις μοτοσυκλέτες, λόγω του συστήματος “Dynamic Vehicle Control”.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης το μοντέλο Carver Cargo, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις για διανομή αγαθών, με μεταφορική ικανότητα 500 λίτρα. Η εμπορική διάθεση των τριών μοντέλων στην τουρκική αγορά θα ξεκινήσει τον Απρίλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ