Νέα Alfa Romeo Milano – Δοκιμές στον Δρόμο

Νέα Alfa Romeo Milano – Δοκιμές στον Δρόμο

Η Alfa Romeo Milano βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης πριν την επίσημη παρουσίαση της που προγραμματίζεται για τις αρχές του Απριλίου.

Απομένει περίπου ένας μήνας μέχρι την παρουσίαση του νέου μικρού SUV της Alfa Romeo, το οποίο αποτελεί το πρώτο μικρό SUV στην ιστορία της εταιρείας και θα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρική έκδοση.

Η Alfa Romeo βρίσκεται στην τελική φάση δοκιμών του νέου μοντέλου της σε πραγματικούς δρόμους, εντείνοντας τις ρυθμίσεις του. Έτσι, για πρώτη φορά, η συμβατική έκδοση της Milano απαθανατίστηκε στον δρόμο από φωτογραφικό φακό.

alfa romeo milano3

Σύμφωνα με το automoto.it, το μικρό SUV που εντοπίστηκε είναι η συμβατική ή ήπια υβριδική έκδοση της Milano, με την διπλή απόληξη της εξάτμισης να είναι εμφανής στον πίσω προφυλακτήρα.

Η Milano αναμένεται να διαθέτει δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση, βασιζόμενη στην πλατφόρμα του ομίλου Stellantis που χρησιμοποιείται στα Jeep Avenger και Fiat 600e. Το μήκος του μοντέλου εκτιμάται ότι θα είναι κάτω από τα 4,3 μέτρα, το τοποθετεί στην “ζεστή” κατηγορία των SUVs στην Ευρώπη.

Τον κινητήρα της Milano αναμένεται να αποτελεί ένα υβριδικό σύνολο βενζίνης 1,2 λίτρου με 136 ίππους. Προβλέπεται επίσης ότι θα υπάρξουν τετρακίνητες ηλεκτρικές εκδόσεις με μεγαλύτερη ισχύ.

Η ενδεχόμενη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση αναμένεται να εξοπλιστεί το νέο ηλεκτρικό κινητήρα της Stellantis με ισχύ 230 ίππων και μπαταρίες 54 kWh για αυτονομία περίπου 400 χιλιομέτρων.

Η Alfa Romeo Milano θα αποκαλυφθεί στις 10 Απριλίου στο Μιλάνο, την πρωτεύουσα του ιταλικού Βορρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ