Μια μοναδική Mercedes-AMG SL 24 καρατίων

Μια μοναδική Mercedes-AMG SL 24 καρατίων

Η έκδοση Golden Coast της Mercedes-AMG SL 63 Manufaktur προσφέρει πληθώρα λεπτομερειών με γνήσιο χρυσό και έχει το χρώμα Kalahari Gold Magno στο αμάξωμά της, διατίθεται σε μόλις 100 αντίτυπα για εξαιρετικούς συλλέκτες.

Βασισμένη πάνω στην ανοικτή Mercedes-AMG SL 63 4Matic+ με κόστος περίπου 275.000 ευρώ, η Golden Coast είναι μια ειδική έκδοση Convertible με ιδιαίτερο χρωματισμό και χρυσές λεπτομέρειες στις ζάντες 21 ιντσών, στο ταμπλό και στα καθίσματα.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Η Manufaktur της Mercedes-Benz, γνωστή για τις εξατομικεύσεις, εστιάζει σε ένα πολυτελές κοινό που επιθυμεί να ξεχωρίζει, καθώς όλο και περισσότεροι πλούσιοι καταναλωτές αναζητούν τη μοναδικότητα.

Εκτός από το χρυσό στις λεπτομέρειες, η Golden Coast διακοσμείται με χρυσές ραφές στα καθίσματα AMG Performance που είναι επενδεδυμένα με δέρμα Nappa. Το τιμόνι και τα περιγράμματα επίσης είναι κατασκευασμένα από το ίδιο δέρμα.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Η Golden Coast διαθέτει χρυσό, κρυφό φωτισμό στο ταμπλό, στους αεραγωγούς και στα εσωτερικά καλύμματα των θυρών, ενώ στην κονσόλα υπάρχει ειδική πλακέτα “Manufaktur, Golden Coast” που υπογραμμίζει την ιδιαιτερότητα της έκδοσης.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Κάτω από το καπό, η Golden Coast διαθέτει τον ίδιο bi-turbo V8 κινητήρα 4.0 λίτρων με ισχύ 577 ίππους και επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα, όπως και άλλες SL 63.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Το Golden Coast είναι μια σπάνια έκδοση που προσφέρει μοναδική πολυτέλεια και εξαιρετική απόδοση για τους απαιτητικούς λάτρεις του αυτοκινήτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ