Η νέα καινοτομία της Toyota προσφέρει νέες δυνατότητες στα αυτοκίνητα – Τι ετοιμάζει ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας

Η νέα καινοτομία της Toyota προσφέρει νέες δυνατότητες στα αυτοκίνητα – Τι ετοιμάζει ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας

Η Toyota, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο, έρχεται με μια πρωτοποριακή ιδέα που θα αλλάξει την αυτοκινητοβιομηχανία. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της να αναβαθμίζουν τα ηλεκτρονικά συστήματα των αυτοκινήτων τους με τα πιο πρόσφατα συστήματα ασφαλείας και άνεσης. Αυτό θα αυξήσει τον κύκλο ζωής των αυτοκινήτων και θα μειώσει το αρχικό κόστος παραγωγής.

Η ιαπωνική εταιρεία ξεκίνησε αυτή την υπηρεσία στην Ιαπωνία, αρχικά για το νέο μοντέλο της, το Prius. Το Prius σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι έτοιμο για μελλοντικές αναβαθμίσεις και μπορεί να αλλάξει ηλεκτρονικά εξαρτήματα σε συστήματα επόμενης γενιάς.

Αυτή η καινοτόμος ιδέα της Toyota είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη δημιουργία ενός “αυτοκινήτου για μια ζωή”. Τα αυτοκίνητα θα μπορούν να αναβαθμίζονται με νέα ηλεκτρονικά συστήματα και λειτουργίες, όπως προηγμένα συστήματα αυτόματης στάθμευσης, συστήματα παρακολούθησης τυφλού σημείου και θέρμανση του τιμονιού.

Με αυτή την καινοτομία, τα αυτοκίνητα θα διατηρούν υψηλή αξία μεταπώλησης και θα παραμένουν ασφαλή και σύγχρονα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, αυτό θα μειώσει το απόθεμα ανεμιστήρων και ανενεργών συστημάτων που είναι συνήθως αμετάβλητα στα αυτοκίνητα κατά την αγορά τους.

Η Toyota ήδη προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στην Ιαπωνία μέσω της θυγατρικής εταιρείας leasing Kinto. Οι ιδιοκτήτες του Prius μπορούν να προσθέσουν στο αυτοκίνητό τους πρόσθετα συστήματα όπως το σύστημα αυτόματης στάθμευσης Superior Park, το σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου, το σύστημα πανοραμικής θέασης και το θερμαινόμενο τιμόνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ