Η κινεζική Lamborghini Urus διατίθεται μόλις 13.000 ευρώ

Η κινεζική Lamborghini Urus διατίθεται μόλις 13.000 ευρώ

Το Dasheng της Jetour είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο που σας ενθουσιάζει αμέσως, ακόμα και πριν μάθετε την εκπληκτική τιμή του.

Πιστεύατε ότι ένα δυναμικό SUV που μοιάζει πολύ με τη Lamborghini Urus μπορεί να είναι πιο οικονομικό από ένα Dacia Sandero; Αλλά ναι, αυτό το μοντέλο ξεκινά από μόλις 13.000 ευρώ, με την τιμή να φτάνει τα 22.000 ευρώ για την πλήρη έκδοση.

Ας δούμε τι προσφέρουν οι Κινέζοι με αυτά τα χρήματα, εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση. Το Dasheng της Jetour, που ανήκει στη χλωρίδα της Cherry Automobile, είναι ένα SUV μήκους 4,59 μέτρων, με μεταξόνιο 2,72 μέτρων.

Η βασική έκδοση έχει εμπρόσθια κίνηση, ενώ η έκδοση με τετρακίνηση είναι διαθέσιμη. Οι κινητήρες περιλαμβάνουν δύο υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες – έναν 1.500 κ.ε. που προσφέρει 156 ίππους και έναν 1.600 κ.ε. που αποδίδει 197 ίππους, συνδυαζόμενοι με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη και 7 ταχυτήτων αντίστοιχα.

jetour dasheng c

Όσον αφορά την Plug-in Hybrid έκδοση, διαθέτει συνολική ισχύ 326 ίππους, με ηλεκτρική αυτονομία 100 χιλιόμετρα, αλλά η τιμή βασίζεται στον κύκλο CLTC, πιο αισιόδοξα από το WLTP.

jetour dasheng e

Αυτό το εντυπωσιακό SUV ξεχωρίζει με δυναμική εμπρόσθια εμφάνιση με μεγάλη γρίλια και λεπτά φωτιστικά σώματα, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και αναδυόμενες χειρολαβές. Όμως, ένα από τα δυνατά σημεία είναι το εσωτερικό του.

jetour dasheng b

Εκεί θα βρείτε έναν μινιμαλιστικό σχεδιασμό, με μια μεγάλη κεντρική οθόνη αφής 15,6 ίντσες, λεία τιμή πολλαπλών λειτουργιών, πλούσια τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως head-up display, ασύρματη βάση φόρτισης και λειτουργίες ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Ακούγεται πολύ ελκυστικό για να πιστευτεί ότι έχει τέτοια χαμηλή τιμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ