Η Ελληνική Τροχαία επικεντρώνεται στα φθαρμένα ελαστικά, το ΚΤΕΟ, το αλκοόλ και την υπερβολική ταχύτητα

Η Ελληνική Τροχαία επικεντρώνεται στα φθαρμένα ελαστικά, το ΚΤΕΟ, το αλκοόλ και την υπερβολική ταχύτητα

Κατά το ερχόμενο τριήμερο της 25ης Μαρτίου, η Ελληνική Τροχαία προγραμματίζει έναν σειρά ελέγχων με έμφαση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Οι κύριες παραβάσεις όπως τα φθαρμένα ελαστικά, το ΚΤΕΟ, οι ασφάλειες, το αλκοόλ, η ταχύτητα και η παράνομη κίνηση βρίσκονται στο στόχαστρο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικά κατά τη διάρκεια του τριημέρου αυτού, αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν σε όλο το οδικό δίκτυο. Η Ελληνική Αστυνομία θα εκτελέσει εντατικούς ελέγχους με περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του οδικού δικτύου. Επιπλέον, θα υπάρξουν ειδικές οδηγίες για την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων σε συγκεκριμένα τμήματα οδών.

Σε γενικές γραμμές, η Ελληνική Τροχαία καλεί τους οδηγούς να τηρούν τους κανόνες οδικής ασφαλείας και να είναι προσεκτικοί κατά την οδήγηση. Η ασφάλεια στο δρόμο είναι υπόθεση όλων μας και απαιτεί συνειδητή συμπεριφορά από όλους τους συμμετέχοντες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ