Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το νέο μοντέλο του Nissan Navara; (video)

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το νέο μοντέλο του Nissan Navara; (video)

Η τρέχουσα γενιά του Nissan Navara βρίσκεται στην αγορά εδώ και 10 χρόνια. Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή και πρακτικότητα, αλλά δεν θεωρείται πλέον μοντέρνο από πλευράς εμφάνισης.

Ανεξάρτητοι σχεδιαστές, όπως ο Theottle που διατηρεί δικό του κανάλι στο YouTube, προτείνουν ιδέες για το πώς θα μπορούσε να ανανεωθεί οπτικά το νέο μοντέλο. Αν και αναβαθμίστηκε το 2020, εξακολουθεί να φαίνεται παλιό και χρήζει ανανέωσης.

Δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία ή κατασκοπευτικές φωτογραφίες δοκιμαστικών πρωτοτύπων, οπότε κανείς δεν γνωρίζει εάν η Nissan εργάζεται πάνω σε τέτοιο project. Ωστόσο, οι φήμες διαφέρουν…

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/nissan%20navara%20b.jpg?itok=oZhyaSSn" data-srcset="/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/nissan%20navara%20b.jpg?itok=vwI4mAck 700w, /sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/nissan%20navara%20b.jpg?itok=oZhyaSSn 500w" data-sizes="auto" width="" height="" class="" alt="nissan navara b”>

Ανεξαρτήτως, ο καλλιτέχνης που χρησιμοποίησε υπολογιστική τεχνογνωσία βασίστηκε στο Mitsubishi L200, το οποίο ανανεώθηκε το 2023 και συνεργάζεται στενά με τη Nissan.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το παρακάτω video, όπου φαίνεται πώς ο σχεδιαστής εργάστηκε και ολοκλήρωσε την τελική του πρόταση. Η εμφάνιση μοιάζει με αυτήν του νέου crossover Pathfinder και του van Interstar. Ωστόσο, ακόμη παραμένει άγνωστο εάν το Navara θα είναι ανάλογο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ