Ετοιμοπαράδοτο το Ford Fiesta με χαμηλό επιτόκιο 2,99%

Ετοιμοπαράδοτο το Ford Fiesta με χαμηλό επιτόκιο 2,99%

Το Ford Fiesta είναι πλέον διαθέσιμο στην έκδοση με τον πολυβραβευμένο κινητήρα 1,0 125 PS mHEV.

Με σκοπό να καθιστά την απόκτησή του ακόμα πιο εύκολη, η Ford προσφέρει σήμερα το Fiesta με ειδικά προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης από την Ford Finance. Αυτά τα προγράμματα προσφέρουν χαμηλά επιτόκια 2,99% και προκαταβολή 20% που ξεκινά από 4.500 ευρώ, εξασφαλίζοντας μοναδική ευελιξία και προνόμια για τους πελάτες λιανικής. Έτσι, μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε τους ανάγκη.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/2021_FORD_FIESTA_ST-LINE_04.jpg?itok=Aa2smodI" data-srcset="/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/2021_FORD_FIESTA_ST-LINE_04.jpg?itok=zJENMMtS 700w, /sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/2021_FORD_FIESTA_ST-LINE_04.jpg?itok=Aa2smodI 500w" data-sizes="auto" width="" height="" class="" alt="ford fiesta“>

Πέρα από τους ειδικούς όρους χρηματοδότησης, οι αγοραστές του Ford Fiesta απολαμβάνουν επιπλέον οφέλη. Όπως για παράδειγμα, την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση που ενισχύει το αίσθημα ξεγνοιασιάς. Επιπλέον, η εγγύηση αυτή μεταβιβάζεται πλήρως στους επόμενους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου, χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά. Αυτό συμβαίνει και με όλα τα άλλα μοντέλα της γκάμας Ford και αυξάνει την αξία μεταπώλησης του δημοφιλούς Fiesta.

ford fiesta

Ο διάσημος και αναγνωρισμένος κινητήρας 1,0 EcoBoost Hybrid του Ford Fiesta προσφέρεται στην έκδοση με ισχύ 125 ίππων. Η κατανάλωση καυσίμου αυτού του κινητήρα είναι μόλις 4,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με εκπομπές CO2 114 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Ο συγκεκριμένος κινητήρας διαθέτει ήπιο υβριδικό σύστημα 48V και συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ υπάρχει και μια περιορισμένη παραλλαγή με 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Powershift της Ford για τέλεια οδηγική εμπειρία.

Το απολαυστικό οδηγικό παρελθόν του Ford Fiesta μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα με τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης Normal, Sport και Eco. Αυτά τα προφίλ επιτρέπουν στους οδηγούς να ρυθμίζουν την απόκριση του γκαζιού, το σύστημα ESC, τον έλεγχο της πρόσφυσης και τους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων για τα αυτόματα μοντέλα, προσφέροντας ομαλές αλλαγές για βέλτιστη οδηγική εμπειρία.

ford fiesta

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Finance

Μοντέλο: Ford Fiesta 1.0L 125 PS mHEV ST-Line
Αξία αυτοκινήτου: 22.502 ευρώ
Προκαταβολή: 4.500 ευρώ
Ποσό χρηματοδότησης: 18.002 ευρώ
Διάρκεια χρηματοδότησης (μήνες): 60
Μηνιαία δόση: 328 ευρώ
Έξοδα εγκρίσεως δανείου: 280 ευρώ
Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης (Σ.Ε.Π.Π.Ε.): 4,3%

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ