Η Φενέρμπαχτσε προχωρά σε συζητήσεις για την απόκτηση του Λούκμαν

Η Φενέρμπαχτσε προχωρά σε συζητήσεις για την απόκτηση του Λούκμαν

Η Φενέρμπαχτσε τρέχει για μεγάλη ενίσχυση. Βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόκτηση του Αντεμόλα Λούκμαν από την Αταλάντα, όπως λένε οι πληροφορίες. Ο Νιγηριανός εξτρέμ, 28 χρονών, έκανε εντύπωση φέτος με την ομάδα του Μπέργκαμο και τώρα κατευθύνεται προς την Τουρκία.

Συμφωνία κοντά, χρήματα και λεπτομέρειες

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε ότι η Φενέρμπαχτσε παίζει στα playoffs του Europa League κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και χρειάζεται παίκτες όπως ο Λούκμαν. Η πρόταση φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ συν μπόνους, αλλά μένουν να κλείσουν θέματα με πληρωμές και εγγυήσεις. Η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη βιάζεται να κλείσει τη δουλειά πριν τελειώσει το παράθυρο.

Ο Λούκμαν φεύγει από Ιταλία

Αυτός ο παίκτης έπαιζε καλά στη Serie A και τράβηξε βλέμματα με τις εμφανίσεις του. Τώρα, η μεταγραφή στην Φενέρμπαχτσε μοιάζει σίγουρη, αφού συμφώνησαν στα βασικά. Η Αταλάντα δέχεται τα λεφτά και ο Λούκμαν ετοιμάζεται για νέα αρχή.

Στην Τουρκία, η ομάδα θέλει να δυναμώσει τις πτέρυγες της για τα ευρωπαϊκά ματς. Ο Λούκμαν θα βοηθήσει πολύ εκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ