Το μεσημέρι η συνάντηση Παρτιζάν με Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Το μεσημέρι η συνάντηση Παρτιζάν με Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την Παρτιζάν έρχεται σήμερα μεσημέρι. Ο Σέρβος προπονητής επέστρεψε χθες στο Βελιγράδι από την Αθήνα, όπου η ομάδα του έχασε από τον Παναθηναϊκό, και οι φίλαθλοι τον υποδέχτηκαν σαν ήρωα. Τώρα, η διοίκηση τον καλεί σε συζήτηση για να δουν αν μένουν μαζί.

Από την ήττα στην αποθέωση

Μετά την ήττα στην Αθήνα, ο Ομπράντοβιτς έδωσε παραιτητήριο αμέσως. Η διοίκηση της Παρτιζάν δέχτηκε την απόφαση, αλλά οι φίλαθλοι ξεσηκώθηκαν και ζητούν να μείνει. Χθες, όταν πάτησε το πόδι του στο Βελιγράδι, τον περίμεναν εκατοντάδες οπαδοί με συνθήματα και χειροκροτήματα.

Η συνάντηση που θα τα ξεκαθαρίσει

Η διοίκηση νιώθει την πίεση από τους φιλάθλους και γι’ αυτό κάλεσε τον Ομπράντοβιτς στις 14:00 ώρα Ελλάδας. Θα καθίσουν να μιλήσουν για το αν υπάρχει χώρος για συνέχεια. Ο πολυνίκης προπονητής, που έχει φέρει πολλούς τίτλους στην Παρτιζάν, δέχεται τώρα αυτή την έντονη υποστήριξη από την κερκίδα.

Η ομάδα περνάει δύσκολες μέρες μετά την ήττα, αλλά η αγάπη των φιλάθλων μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Η συνάντηση θα δείξει τι μέλλει να γίνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ