Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου έγιναν δύο ματς για την 7η αγωνιστική της National League 2. Στον 4ο όμιλο ο Φίλιππος Βέροιας πέρασε άνετα νικηφόρος κόντρα στους Πάνθηρες Κατερίνης με σκορ 78-64. Στον 1ο όμιλο πάλι, το ΝΕΟ Ληξουρίου έδειξε άμυνα και επικράτησε της Δόξας Πύρρου Άρτας με 87-72.
Νίκη του Ληξουρίου και βαθμολογικές αλλαγές στον 1ο όμιλο
Οι διαιτητές Κανελλόπουλος, Κοντίλης και Μπακόπουλος σφύριξαν το ματς του ΝΕΟ Ληξουρίου με την ΑΕ Δόξα Πύρρου Άρτας. Τα δεκάλεπτα πήγαν 28-17, 57-36, 78-54 και τέλος 87-72. Στον πάγκο του Ληξουρίου ο Τζουγανάτος είδε παίκτες όπως ο Μαρούλης με 25 πόντους και ο Παπανικολόπουλος με 12 (3 τρίποντα) να σπάνε το ματς.
Για την Δόξα Πύρρου ο Μάνθας είχε τον Ματσούκη να βάζει 20 πόντους, αλλά δεν έφτασε. Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο δείχνει την Παναχαϊκή ΓΕ πρώτη με 10 βαθμούς (4-2 νίκες-ήττες), ακολουθούν ΓΣ Γαργαλιάνων με 10 (5-0) και ΑΕ Δόξας-Πύρρου Άρτας 2001 με 11 (4-3). Το ΝΕΟ Ληξουρίου ανέβηκε στους 9 (3-3), ενώ ομάδες όπως ΑΟ Αχαγιά 82 έχουν 9 (4-1).
Κάποιοι έπαιξαν ρεπό, όπως ΑΕ Καναλακίου Αχέρων, Ληξούρι, Πήγασος Θυρέας, Τήρων Αγ. Θεοδώρων, Γαργαλιάνοι και Αχαγιά. Ληξούρι και Δόξα Πύρρου έχουν και ένα ματς παραπάνω από κάποιους.
Ο Φίλιππος Βέροιας παίρνει ανάσα στον 4ο όμιλο
Στον αγώνα του 4ου ομίλου οι Σταμπουλής, Δανιηλίδης και Μαρμαρίδης έλεγξαν το Φίλιππος Βέροιας εναντίον Πάνθηρες Κατερίνης. Τα δεκάλεπτα ήταν 22-23, 36-35, 58-53, 78-64 στο τέλος. Για τον Φίλιππος Βέροιας ο Κοθράς πανηγύρισε με Ζαφειρούδη στα 17 πόντους και Τσαούση στα 15.
Οι Πάνθηρες Κατερίνης με Χρυσίδη είχαν Μαυροματίδη να σκοράρει 18, αλλά έμειναν πίσω. Στη βαθμολογία η Ανόρθωση Βόλου κρατάει την κορυφή με 9 (4-1), ίδιοι βαθμοί με Πρωτέας Γρεβενών (3-3) και Σύλλας Αιδηψού (4-1). Ακολουθούν Αναγέννηση Καρδίτσας με 8 (4-0) και Αμπελώνας με 8 (3-2), ο Φίλιππος Βέροιας πήγε στους 7 (2-3).
Ομάδες όπως Πρωτέας Γρεβενών, Ανόρθωση Βόλου, Διόσκουροι Κοζάνης, Αριστοτέλης Φλώρινας, Σύλλας Αιδηψού και Αμπελώνας έκαναν το πρώτο ρεπό τους. Πάνθηρες, Αναγέννηση Καρδίτσας, Φίλιππος Βέροιας, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών το δεύτερο. Φίλιππος και Πάνθηρες έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από άλλους.