Ο Παναθηναϊκός με τον Λεσόρ στη 12άδα κόντρα στη Φενέρ – Ο Γιαννακόπουλος στην Etihad Arena

Ο Παναθηναϊκός με τον Λεσόρ στη 12άδα κόντρα στη Φενέρ – Ο Γιαννακόπουλος στην Etihad Arena

Επιστροφή του Ματίας Λεσόρ στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον κρίσιμο ημιτελικό της EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Η μεγάλη επιστροφή του Γάλλου σέντερ μετά από πέντε μήνες

Ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού, βρίσκεται ξανά στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς του Final-4 EuroLeague (23/5, 18:00) απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Γάλλος σέντερ είχε υποστεί κάταγμα περόνης στον αγώνα με την Μπασκόνια στις 19 Δεκεμβρίου, επιστρέφοντας δυναμικά μετά από ένα μακρύ διάστημα αποθεραπείας και αποχής.

Η απόφαση του Εργκίν Αταμάν για τη συμμετοχή του Λεσόρ

Παρότι ο Λεσόρ βρίσκεται στη δωδεκάδα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, αναμένεται να αποφασίσει την ώρα του αγώνα το χρόνο συμμετοχής του, καθώς η φυσική κατάσταση του παίκτη απαιτεί προσεκτική διαχείριση.

«Είμαι έτοιμος να παίξω, αλλά η απόφαση είναι στον προπονητή,» δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Nova, εκφράζοντας την επιθυμία του να συμβάλει στην ομάδα.

Η σύνθεση των δύο ομάδων για τον ημιτελικό της EuroLeague 2024

Παναθηναϊκός AKTOR (προπονητής: Εργκίν Αταμάν):

  • Καλαϊτζάκης
  • Μπράουν
  • Σλούκας
  • Όσμαν
  • Παπαπέτρου
  • Γκραντ
  • Ναν
  • Λεσόρ
  • Γκέιμπριελ
  • Ερνανγκόμεθ
  • Μήτογλου
  • Γιούρτσεβεν

Φενέρμπαχτσε (προπονητής: Σαρούνας Γιασικεβίτσιους):

  • ΜακΚόλουμ
  • Μπόλντγουιν
  • Μέλι
  • Σανλί
  • Χέις-Ντέιβις
  • Μπιμπέροβιτς
  • Χολ
  • Πιέρ
  • Γκούντουριτς
  • Μπάνγκο
  • Κόλσον
  • Μπιρτς

Απουσίες και σημαντικά πρόσωπα στην εξέδρα

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού έμειναν εκτός οι Πλάις, Σαμοντούροβ, Μωραΐτης κι ο τραυματίας Γκριγκόνις. Η παρουσία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο Etihad Arena, μαζί με τη μητέρα του Δέσποινα και τον γιο του Παύλο, προσδίδει επιπλέον ηθική υποστήριξη στην ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ