Το Galaxy AI της Samsung φτάνει και σε επιλεγμένα αξεσουάρ φορέσιμων

Το Galaxy AI της Samsung φτάνει και σε επιλεγμένα αξεσουάρ φορέσιμων


Η σειρά smartphones Samsung Galaxy S24 άνοιξε τον δρόμο για το Galaxy AI και αυτό αποδεικνύεται ότι ήταν μόνο η αρχή. Ο Tm Roh, πρόεδρος της Samsung και επικεφαλής της MX Business, ανακοίνωσε σε ένα νέο άρθρο την προσπάθεια να φέρει το Galaxy AI σε περισσότερες συσκευές και υπηρεσίες της εταιρείας. Αυτό θα επιτρέψει στη Samsung να διασφαλίσει τη συμβατότητα όλων των προϊόντων της, τόσο υλικών όσο και λογισμικού, για συνεργασία μεταξύ τους.

“Στο μέλλον, επιλεγμένα αξεσουάρ φορέσιμων Galaxy θα ενσωματώνουν την τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσουν την ψηφιακή παρακολούθηση της υγείας και να δημιουργήσουν πλήρως νέες επεκταμένες εμπειρίες. Η Samsung θα συνεχίσει να προσθέτει και να επεκτείνει τις δυνατότητες του Galaxy AI σε όλες τις κατηγορίες μέσω συνεργασιών με κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης”, όπως αναφέρει ο Roh.

Επιπλέον, ο Roh δηλώνει ότι η εταιρεία βρίσκεται στα πρώτα στάδια της εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές. “Είμαστε ακόμα στην αρχή. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της σειράς Galaxy S24, είχαμε πολλές ιδέες που θέλαμε να υλοποιήσουμε. Οι χρήστες Galaxy μπορούν να αναμένουν περισσότερες λειτουργίες Galaxy AI, βασισμένες σε αυτές τις ιδέες και τεχνολογίες, καθώς η Samsung συνεχίζει να βελτιώνει και να αναπτύσσει τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης για τα κινητά τηλέφωνα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ