Σύντομα, τα iPhone θα αναβαθμίζονται αυτόματα πριν τα αγοράσετε!

Σύντομα, τα iPhone θα αναβαθμίζονται αυτόματα πριν τα αγοράσετε!


Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τα iPhone 16 τον Σεπτέμβριο, με την καινοτομία να είναι η δυνατότητα αυτόματης αναβάθμισης των συσκευών iPhone ακόμα και πριν την αγορά τους. Τα smartphones θα μπορούν να ενημερώνονται στην τελευταία έκδοση του iOS ενώ βρίσκονται ακόμα στη συσκευασία τους, πριν καν φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών.

Με αυτό τον τρόπο, ο αγοραστής θα λαμβάνει τη συσκευή με την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού, όλες τις διορθώσεις, τις προσθήκες και τις νέες λειτουργίες. Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται “Presto”, όπως αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg στο τελευταίο του newsletter, και θα εκμεταλλεύεται το MagSafe σε συνδυασμό με άλλα ασύρματα εργαλεία επικοινωνίας.

Η Apple υπολογίζει ότι θα ενεργοποιήσει το “Presto” μέσα στον επόμενο μήνα και θα το διαθέσει στα καταστήματά της στην Αμερική (αρχικά) πριν τα μέσα του καλοκαιριού, προετοιμάζοντας την κυκλοφορία των iPhone 16 μερικούς μήνες αργότερα. Τα κλειστά iPhone θα αναβαθμίζονται αυτόματα και στη συνέχεια θα απενεργοποιούνται μέχρι να παραδοθούν στον τελικό χρήστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ