Η Apple επιδίωξε επανειλημμένα την συμβατότητα του Apple Watch με συσκευές Android

Η Apple επιδίωξε επανειλημμένα την συμβατότητα του Apple Watch με συσκευές Android


Μετά τη μήνυση που υπέβαλε κατά του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές, η Apple έκανε μια σημαντική αποκάλυψη. Για πολλά χρόνια, η κριτική προς την Apple εστιάζεται στην δυσκολία και συχνά στην αδυναμία των συσκευών της να συνεργαστούν με άλλα λειτουργικά συστήματα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία προσπάθησε να καταστήσει το Apple Watch συμβατό με συσκευές Android. Ακόμη, υποστηρίζεται ότι η Apple εξετάζει αυτή την ιδέα εδώ και τρία χρόνια.

“Το smartwatch της Apple – το Apple Watch – είναι συμβατό μόνο με το iPhone. Έτσι, εάν η Apple μπορεί να κατευθύνει έναν χρήστη προς την αγορά ενός Apple Watch, γίνεται πιο δαπανηρό για αυτόν τον χρήστη να αγοράσει ένα διαφορετικό είδος smartphone, επειδή κάτι τέτοιο απαιτεί από τον χρήστη να εγκαταλείψει το ακριβό του Apple Watch και να αγοράσει ένα νέο, συμβατό με Android smartwatch”, αναφέρει το κατηγορητήριο.

Η Apple τονίζει ότι υπάρχουν τεχνολογικά περιορισμοί που αποτρέπουν το Apple Watch από το να συνδεθεί με συσκευές Android. Αυτό είναι κάτι που πολλοί υποψιάζονταν εδώ και χρόνια, με την Apple τώρα να το παραδέχεται επίσημα. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ