Η αποκάλυψη των νέων μοντέλων Xiaomi 14 ορίστηκε για τις 26 Οκτωβρίου

Η αποκάλυψη των νέων μοντέλων Xiaomi 14 ορίστηκε για τις 26 Οκτωβρίου


Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τις νέες ναυαρχίδες της μέσα στον μήνα και τώρα έχουμε μια επίσημη ημερομηνία για τα αναμενόμενα Xiaomi 14. Η νέα σειρά συσκευών θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 26 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια ενός ειδικού γεγονότος που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα νέα τηλέφωνα της σειράς με το νέο λειτουργικό σύστημα HyperOS και μια ολοκαίνουργια κάμερα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Leica.

Αναμένεται να γίνει η αποκάλυψη δύο μοντέλων, των Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro, που θα εξοπλίζονται με το chipset Snapdragon 8 Gen 3. Σε παραγγελία αργότερα θα δούμε και το Xiaomi 14 Ultra, που πιθανόν να μην παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με διαρροή πληροφοριών, και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο, λευκό και πράσινο χρώμα, με το Xiaomi 14 να προσφέρει επίσης μια ροζ εναλλακτική. Θα υπάρχει επίσης μια έκδοση του Pro μοντέλου με 16GB RAM και 1TB αποθηκευτικό χώρο. Το Xiaomi 14 θα υποστηρίζει φόρτιση 90W, ενώ το Xiaomi 14 Pro θα έρχεται με φόρτιση 120W. Όσον αφορά τον σχεδιασμό, θα διατηρήσουμε τον κλασικό κάμερα island με την τετράγωνη μορφή, αλλά οι φακοί θα είναι διαφορετικοί. Περισσότερα νέα θα ακολουθήσουν σύντομα…

gsmarena 001

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ