Τσιτσιπάς: «Μου δίνει αυτοπεποίθηση αυτό το σερί – Το πιο δύσκολο είναι να το κρατήσεις»

Τσιτσιπάς: «Μου δίνει αυτοπεποίθηση αυτό το σερί – Το πιο δύσκολο είναι να το κρατήσεις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει τον Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα με σκορ 7-5 και 6-3 σε 95 λεπτά, προκρινόμενος έτσι στα προημιτελικά του Open της Βαρκελώνης.

Μετά τον αγώνα, ο Έλληνας τενίστας εξέφρασε ικανοποίηση για την εμφάνισή του και το σερί νικών που έχει στο tour. Επισήμανε ότι αυτό του δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσει να είναι σε καλή φόρμα, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία της διατήρησης υψηλού επιπέδου επί μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δηλώσεις Τσιτσιπά:

Για τη νίκη του: «Έπρεπε να διατηρήσω την υπομονή μου και να βρω λύσεις καθώς ο αντίπαλός μου επέστρεφε καλά. Μεγάλα χτυπήματα και καλές επιλογές στις κρίσιμες στιγμές έκαναν τη διαφορά στο ματς. Η αυτοπεποίθησή μου αυξήθηκε και με το σερβίς μου, παίρνοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η συντήρηση δυνάμεων ήταν καίρια και οι σωστές κινήσεις στο σερβίς και τις επιστροφές μου με βοήθησαν στα κρίσιμα σημεία».

Για τις 8 συνεχόμενες νίκες του στο tour: «Είναι σημαντικό να διατηρώ αυτό το σερί, παρά την αυξανόμενη δυσκολία. Με διατηρεί ψύχραιμο και με βοηθά να εμπνεύσω τον εαυτό μου στο τένις. Έχω θετική στάση και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ