Κίνι: «Φάνηκε πόση ποιότητα έχουμε – Ο Μεντιλίμπαρ έφερε ηρεμία»

Κίνι: «Φάνηκε πόση ποιότητα έχουμε – Ο Μεντιλίμπαρ έφερε ηρεμία»

Ο Κίνι σκόραρε το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 2-1 και μίλησε μετά το παιχνίδι στην Cosmote TV, αναφέροντας πως η παρουσία του Μεντιλίμπαρ έχει φέρει ηρεμία στην ομάδα.

Αναλυτικά, αναφέρθηκε σε:

«Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, είχα καιρό να παίξω ένα ολόκληρο παιχνίδι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας. Ήταν σημαντικό για μας να φρεσκάρουμε την ομάδα και το κάναμε παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αυτό δείχνει πόσο πλήρες είναι το ρόστερ και πόσο έτοιμοι είναι όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν», δήλωσε αρχικά.

Σχετικά με την αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας με τον Μεντιλίμπαρ, πρόσθεσε: «Είχαμε ανάγκη λίγο ηρεμίας μετά από μια δύσκολη περίοδο με δυσάρεστα αποτελέσματα. Αυτό ήταν το πρώτο που μας πρόσφερε ο προπονητής, καθώς αντιλήφθηκα ότι οδηγήθηκαν στην απλότητα. Μας έδειξε πώς να είμαστε αποτελεσματικοί και πώς έτσι θα επιτευχθούν τα αποτελέσματα. Έτσι, ανακτήσαμε την αυτοπεποίθηση. Διαθέτουμε τις ικανότητες και το ερώτημα ήταν να τις επιδείξουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ