Το μυθικό μπόνους που προσφέρει η Ρεάλ στον Εμπαπέ αν κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα!

Το μυθικό μπόνους που προσφέρει η Ρεάλ στον Εμπαπέ αν κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το όνειρό του που είναι να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που επιθυμούσε από τότε που ήταν παιδί, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, και τώρα απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ομάδα του Μαδριτηνούς.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο 25χρονος επιθετικός έχει ανακοινώσει στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί την απόφασή του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, και το ίδιο έχει κάνει και στους συμπαίκτες του. Ο στόχος πλέον της μετακίνησής του είναι να ανακοινωθεί το συμφωνημένο μεγάλο συμβόλαιο λίγες μέρες πριν την έναρξη του Euro το καλοκαίρι.

Οι λεπτομέρειες που διαρρέουν είναι πολλές, με τον Εμπαπέ να λαμβάνει ποσό από 15 έως 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ θα κρατήσει το 80% των δικαιωμάτων της εικόνας του. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για όλα τα θέματα και υπάρχουν πολλοί όροι στο συμβόλαιο πέντε ετών που θα υπογράψει ο Γάλλος σούπερ σταρ. Ωστόσο, σήμερα αποκαλύφθηκε ένα ακόμα μπόνους που προκαλεί… έκπληξη.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να λάβει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης αν καταφέρει να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα. Ένα επίτευγμα που έχει πλησιάσει αρκετές φορές αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα. Αυτό αποτέλεσε επίσης έναν από τους λόγους που οι Μαδριλένοι τον επέλεξαν ως το νέο μέλος της ομάδας τους, καθώς κατά την παρουσία του εκεί, η πιθανότητα να αποσπάσει το συγκεκριμένο βραβείο θεωρείται πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με την παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Είναι βέβαιο ότι ο Εμπαπέ, ο ατζέντης του και οι νομικοί του σύμβουλοι, καταβάλλουν προσπάθειες για να αυξήσουν τα έσοδα που θα κερδίσει ο 25χρονος κατά την παρουσία του στη “βασίλισσα” με κάθε δυνατό τρόπο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ