Το μήνυμα αγάπης του Κλοπ μέσω της Liverpool Echo: “Για πάντα κόκκινος, αυτή η πόλη σε αγκαλιάζει”

Το μήνυμα αγάπης του Κλοπ μέσω της Liverpool Echo: “Για πάντα κόκκινος, αυτή η πόλη σε αγκαλιάζει”

Ο Γερμανός προπονητής, λίγο πριν τον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο της Liverpool, έστειλε ένα μήνυμα αγάπης προς τους κατοίκους του Λίβερπουλ μετά από αίτημα της Liverpool Echo.

Ο Κλοπ τόνισε τη νοοτροπία και το πάθος των κατοίκων για το ποδόσφαιρο, αναφέροντας πως θα αγαπά για πάντα τις στιγμές που προσφέρθηκαν στο “Άνφιλντ”, καθώς και τις επαφές του με τον κόσμο.

“Το Λίβερπουλ είναι μια πόλη που σε αποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες. Σε αντιμετωπίζει σαν ένα από τα δικά της παιδιά, ανεξάρτητα από την προέλευσή σου. Είμαι ευλογημένος που μου δόθηκε η δυνατότητα να ανήκω σε αυτήν την πόλη. Οι στιγμές που ζήσαμε εδώ θα με συνοδεύουν για πάντα. Σκεφτόμενος το Λίβερπουλ, στο μυαλό μου θα είναι οι υπέροχοι άνθρωποι και η αρχική αξία των Σκάουζερς, που δεν ξέρουν την έκφραση “να τα παρατήσω”.

Εδώ, αγωνίζεσαι χωρίς να υπολογίζεις τις πιθανότητες, γνωρίζοντας πως τα πάντα είναι εφικτά. Αγαπώ αυτήν την πνευματική στάση περισσότερο από ό,τι μπορώ να εκφράσω με λόγια. Επιπλέον, αυτή η πόλη ζει και αναπνέει ποδόσφαιρο. Όπου κι αν βρεθείς, θα συζητούν με πάθος για το παιχνίδι. Θα είμαι κόκκινος για πάντα. Σας ευχαριστώ όλους για όσα μοιραστήκαμε μαζί εδώ και την Κυριακή έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να ανταλλάξουμε βλέμματα και να θυμηθούμε τις κοινές μας στιγμές”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ