Σημαντική συγκέντρωση στην Φενέρμπαχτσε: Λήψη αποφάσεων για πιθανή απόσυρση από το πρωτάθλημα

Σημαντική συγκέντρωση στην Φενέρμπαχτσε: Λήψη αποφάσεων για πιθανή απόσυρση από το πρωτάθλημα

Σήμερα πραγματοποιείται μια σημαντική γενική συνέλευση στην Φενέρμπαχτσε, καθώς τα μέλη του συλλόγου θα αποφασίσουν την αντίδραση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα από την ομοσπονδία και την λίγκα. Αυτά πηγάζουν τόσο από την εισβολή οπαδών στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ, όσο και από την απαίτηση για απολογία από παίκτες της Φενέρ που υπεραντιστάθηκαν σε επίθεση δέχοντας χτυπήματα, καθώς επίσης και από την αρνητική απάντηση για αναβολή του τελικού του Σούπερ Καπ που είναι προγραμματισμένος πέντε ημέρες πριν τον πρώτο προημιτελικό της Conference League με τον Ολυμπιακό.

Για να γίνει η γενική συνέλευση χρειάζεται τη συμμετοχή 16.000 μελών, διαφορετικά θα υπάρξει επανάληψη την 9η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των τουρκικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το ακραίο ενδεχόμενο εγκατάλειψης του εγχώριου πρωταθλήματος και αναζήτησης «καταφύγιο» σε άλλη χώρα εκτός Τουρκίας έχει ελάχιστες πιθανότητες. Αντίθετα, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μποϊκοτάρει η Φενέρ τον τελικό του Σούπερ Καπ ως αντίδραση στη μεταχείριση που έχει λάβει από τα ποδοσφαιρικά όργανα της χώρας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κοτς, έχει ζητήσει τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των μελών στη λήψη αποφάσεων, προκειμένου να ακουστεί η γνώμη των δεκάδων εκατομμυρίων οπαδών της Φενέρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ