Ο Τουράμ δηλώνει: «Είμαι πιο όμορφος από τον Εμπαπέ – Αυτός είναι σαν χελωνονιντζάκι»

Ο Τουράμ δηλώνει: «Είμαι πιο όμορφος από τον Εμπαπέ – Αυτός είναι σαν χελωνονιντζάκι»

Με αρκετή δόση χιούμορ αντέδρασε ο Μάρκους Τουράμ όταν σε μια συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Γαλλίας πριν τον αγώνα με την Αυστρία τη Δευτέρα για το Euro 2024 ένας δημοσιογράφος τον αποκάλεσε… Κιλιάν.

«Κιλιάν; Εγώ είμαι πιο όμορφος. Δεν μοιάζω με χελωνονιντζάκι», ανέφερε ο 27χρονος επιθετικός της Ίντερ κάνοντας πλάκα με το παρατσούκλι του διάσημου σταρ της εθνικής Γαλλίας.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, πάντως, ο Τουράμ δεν έκρυψε την ανησυχία του για την άνοδο της ακροδεξιάς στη Γαλλία, με βάση και τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές.

«Η κατάσταση είναι θλιβερή, πάρα πολύ σοβαρή. Σοκαριστήκαμε ακούγοντας τα αποτελέσματα στα αποδυτήρια. Είναι η θλιβερή αλήθεια. Κάθε μέρα ακούμε μηνύματα που ενισχύουν αυτό το κόμμα, αλλά πρέπει να ψηφίσουμε. Πρέπει να διεκδικήσουμε καθημερινά για να μην επαναληφθεί αυτό, να μην κερδίσει το συγκεκριμένο κόμμα. Φρονώ ότι εμείς στην εθνική έχουμε κοινή αντίληψη. Αυτό πρέπει να γίνεται σαφές. Για μένα δεν υπάρχει αμφιβολία. Όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να ψηφίσουμε, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να εξηγήσουμε πώς φτάσαμε εδώ, την σοβαρότητα της κατάστασης. Είμαι εδώ λόγω του πατέρα μου και έχω μάθει να είμαι ικανός να εκφράζω τις απόψεις μου. Δεν είναι δύσκολο. Είναι η προσωπικότητά μου και η ανατροφή μου. Γνωρίζω ότι πολλοί με ακολουθούν και αισθάνομαι υποχρέωση να μεταδίδω ένα μήνυμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ