Ο Πανιώνιος με τον κόσμο του στη Ριζούπολη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα!

Ο Πανιώνιος με τον κόσμο του στη Ριζούπολη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα!

Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας με τη στήριξη των οπαδών του!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, ο κόσμος του Πανιωνίου θα βρεθεί στις θύρες 6-7 της Ριζούπολης και μπορεί να αγοράσει τα εισιτήριά του έξω από το γήπεδο.

Η ενημέρωση αναφέρει:

“Μάνα Σμύρνη, την Κυριακή τα παιδιά σου θα παίξουν μπάλα! Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 19/11, στις 15:00, στο γήπεδο της Ριζούπολης. Μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων, οι θύρες 6 και 7 θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των φιλάθλων με την τιμή του εισιτηρίου να ορίζεται στα 10€ και την διάθεσή τους να πραγματοποιείται έξω από τις θύρες αυτές.”

Διαβάστε επίσης την ανακοίνωση των Πανθήρων:

“Ένα παιχνίδι που δεν περνούσε από το μυαλό μας ότι θα το δώσουμε στη λάσπη της Γ’ Εθνικής. Μια αναμέτρηση με βαριά ιστορία, κληρονομιά, μνήμες και πόνο. Τα παιδια της Μάνας Σμύρνης αντιμέτωπα, αυτήν τη φορά… στα χαμηλά. Την Κυριακή, λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ριζούπολη, όπου ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα κάνει το καθήκον της και εμείς, οι πιστοί οπαδοί, θα βρεθούμε ξανά στο πλευρό της για να περάσουμε και αυτό το εμπόδιο, μέχρι το επόμενο, μέχρι την άνοδο. Το ραντεβού της Πανιώνιας κερκίδας δίνεται για την Κυριακή 19/11 στην Πλατεία Νέας Σμύρνης στις 12:00. Φοράμε τα κυανέρυθρα και βάφουμε ακόμα μία γειτονιά της Αθήνας στα χρώματα που λατρεύουμε. Η μετακίνηση έχει οργανωθεί από το Panthers Club προκειμένου να υπάρξει μετάβαση στο γήπεδο της Ριζούπολης, όλου του κόσμου του Πανιωνίου μαζί. Την Κυριακή, όλοι στη Ριζούπολη! Ραντεβού στην Πλατεία”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ