Ο Φερστάπεν διαφωνεί ότι η κυριαρχία της Red Bull κάνει βαρετή τη Formula 1

Σε δηλώσεις προς τον τύπο ενόψει του Grand Prix της Ιαπωνίας, ο Μαξ Φερστάπεν δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με την άποψη που θεωρεί την πρόσφατη κυριαρχία της Red Bull βαρετή για τη Formula 1.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς ότι ο αθλητισμός έχει γίνει ανοδυτικός, επισημαίνοντας ότι οι αληθινοί οπαδοί θα εκτιμούσαν την απόδοση του ίδιου και της ομάδας τους, που είναι απλά καλύτεροι από τους ανταγωνιστές τους.

Μιλώντας για την απογοητευτική εμφάνιση της Red Bull στη Σιγκαπούρη και για το κατά πόσο αυτό το αποτέλεσμα ήταν καλό για το άθλημα, ο Φερστάπεν είπε: “Δεν με ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση. Νικήσαμε καθαρά στη Σιγκαπούρη. Δεν σκέφτομαι το τι είναι καλό για τη Formula 1. Δεν πιστεύω ότι είναι κακό αυτό που συμβαίνει, απλά είμαστε καλύτεροι από όλους τους υπόλοιπους. Όποιος δεν μπορεί να το εκτιμήσει, τότε δεν είναι αληθινός οπαδός του αθλήματος.”

Η Red Bull ήταν απογοητευτική στον αγώνα στη Σιγκαπούρη, αλλά αυτό δείχνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός και ότι οι άλλοι οδηγοί κατάφεραν να κάνουν καλύτερα. Ο Φερστάπεν αποδέχεται αυτήν την πραγματικότητα και είναι χαλαρός με αυτό. Παρά την συνεχή επιτυχία της ομάδας του, δεν πιστεύει ότι αυτό καθιστά το άθλημα βαρετό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ