Λουίς Ενρίκε για την ήττα από τη Νις: «Μου άρεσε η νοοτροπία μας, παλέψαμε μέχρι τέλους»

Λουίς Ενρίκε για την ήττα από τη Νις: «Μου άρεσε η νοοτροπία μας, παλέψαμε μέχρι τέλους»

Η Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη την πρώτη ήττα της στη φετινή Ligue 1, μετά την αναμέτρηση με τη Νις που έληξε με σκορ 3-2 στο “Παρκ Ντε Πρενς”.

Μετά το παιχνίδι, ο προπονητής Λουίς Ενρίκε αποθέωσε αρχικά τους αντιπάλους του, ενώ συνέχεια ανέφερε πως παρά την ήττα, είναι πιο ικανοποιημένος από τους παίκτες του σε σχέση με την προηγούμενη νίκη επί της Λιόν.

Σε σχέση με τον Εμπαπέ, επεσήμανε πως η ομάδα του δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν, καθώς έχει πολλές και ποιοτικές επιλογές για την επίθεσή της.

«Ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι, λόγω του επιπέδου και των ιδεών που εφάρμοζε η Νις. Ήταν πιο ψύχραιμη από εμάς και αυτό τη βοήθησε να επικρατήσει. Παρόλα αυτά, είμαι πιο χαρούμενος μετά από αυτή την ήττα από ότι μετά από τη νίκη επί της Λιόν, επειδή είδα ότι οι παίκτες μας πάλεψαν μέχρι τέλους αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες. Πρέπει όλοι να προχωρήσουμε μπροστά. Μου άρεσε η νοοτροπία που επιδείξαμε».

Ως προς τον Εμπαπέ, είπε: «Δεν εξαρτόμαστε πλήρως από αυτόν. Έχουμε μια πολύ καλή επιθετική γραμμή. Ο Εμπαπέ θα συνεχίσει να σκοράρει, αυτό είναι μέρος της φύσης του. Αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες μας μπορούν να σκοράρουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ