Ερμής Σχηματαρίου: Ο Οικονόμου στον πάγκο μέχρι το 2028

Ερμής Σχηματαρίου: Ο Οικονόμου στον πάγκο μέχρι το 2028

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Νίκο Οικονόμου μέχρι το 2028. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν πριν από πέντε χρόνια στη Γ’ Εθνική, και με τη σκληρή δουλειά έφτασαν μαζί μέχρι το Final 4 της Elite League με την ομάδα του Ερρίκος Ντυνάν.

Ο προπονητής, 51 ετών, είπε: «Ο Ερμής είναι το σπίτι μου και είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε προς τους στόχους μας με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση».

Η ανακοίνωση:

Ο Ερμής είναι η «οικογένειά» του. Το 2019, όταν άφησε το στίγμα του σε μια ομάδα της Γ’ Εθνικής, ερωτήθηκε για τον λόγο που επέλεξε αυτή την πορεία. Απάντησε με το εμβληματικό: «Μη με ρωτάτε που πάω, αλλά το που θέλω να φτάσω».

Τώρα, μετά από πέντε χρόνια, ο Νίκος Οικονόμου συνεχίζει να ωθεί τον Ερμή Σχηματαρίου προς την κορυφή. Το όραμά τους δεν γνωρίζει όρια. Και αυτή η επέκταση συμβόλαιου μέχρι το 2028 είναι η απόδειξη ότι οι δύο τους είναι ακόμα πιο αποφασισμένοι να κατακτήσουν περισσότερα. Ένα όραμα που λάμπει στα μάτια τους σαν μια σπίθα που δεν θα σβήσει ποτέ.

Ο coach Οικονόμου τονίζει: «Ο Ερμής είναι το σπίτι μου. Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και πολλή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ