Αφιέρωμα EHF στην ΑΕΚ: «Οι πρωταθλητές Ελλάδος έτοιμοι να κάνουν καλή εντύπωση»

Αφιέρωμα EHF στην ΑΕΚ: «Οι πρωταθλητές Ελλάδος έτοιμοι να κάνουν καλή εντύπωση»

Ένα μεγάλο αφιέρωμα της EHF για την ΑΕΚ έχει ως τίτλο «Οι πρωταθλητές Ελλάδος έτοιμοι να κάνουν καλή εντύπωση στην Ευρώπη». Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον τελικό των playoffs απέναντι στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ταξίδι της στην Ευρώπη, όπου ανήκει στον όμιλο Β μαζί με τις ομάδες Αννόβερ, Κρίενς Λουκέρνη και Γκόρνικ Ζάμπρζε. Το EHF European League Men είναι μια ανταγωνιστική διοργάνωση υψηλής ποιότητας όπου οι αντίπαλοι δεν είναι εύκολοι.

Στο άρθρο περιλαμβάνονται δηλώσεις του νέου προπονητή, Ντράγκαν Τζούκιτς, του αρχηγού, Παναγιώτη Νικολαΐδη, και του περσινού MVP, Στίπε Μαντάλινιτς.

Τζούκιτς: «Θα προσπαθήσω να διατηρήσω τα θετικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ΑΕΚ από τις προηγούμενες επιτυχημένες σεζόν και να προσθέσω τον χάρτη της ομάδας μου λίγη από την ταυτότητα που έχουν οι ομάδες με τις οποίες έχω εργαστεί. Με την υποστήριξη των παικτών μου, ελπίζω να τα καταφέρουμε μαζί! Ο ρόλος του προπονητή δεν είναι μόνο να οδηγεί την ομάδα του σε ρεαλιστικούς στόχους, αλλά και να θέτει στόχους που μπορεί να φαίνονται αδύνατοι. Για να τα καταφέρουμε, χρειάζεται πολύ δουλειά και θυσίες».

Νικολαΐδης: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κατακτήσουμε ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα. Καθώς παλεύουμε για αυτόν τον στόχο κάθε χρόνο, θα δώσουμε το 100% μας και θα παίξουμε με πάθος στην Ευρώπη. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο EHF European League Men».

Μαντάλινιτς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για την περσινή μου επίδοση και τα βραβεία που έλαβα. Με την εμπειρία που αποκόμισα από τη συμμετοχή μου στο EHF Champions League και στο EHF European League Men, πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω στην ομάδα. Έχουμε πληθώρα ποιοτικών και έμπειρων παικτών και πιστεύω ότι θα δείξουμε ανταγωνιστικότητα. Η ΑΕΚ έχει καλή πορεία και έχουμε πολύ φανατικούς οπαδούς που θα δυσκολέψουν τους αντίπαλους στα εντός έδρας παιχνίδια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ