Ολυμπιακός – Αρκάς 3-2: Θρυλική νίκη και πρώτο βήμα πρόκρισης (vid)

Ολυμπιακός – Αρκάς 3-2: Θρυλική νίκη και πρώτο βήμα πρόκρισης (vid)

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει την τουρκική ομάδα Αρκάς με 3-2 σετ στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον πρώτο προημιτελικό του CEV Cup. Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να παραμένουν πολύ κοντά στο σκορ. Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν δύο φορές, ωστόσο οι Τούρκοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε δύο περιπτώσεις. Στο 5ο σετ, η ομάδα του Καστελάνι επέδειξε αποφασιστικότητα και εξασφάλισε τη νίκη με 15-7. Με αυτό τον τρόπο, ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά, και η τύχη της πρόκρισης θα αποφανθεί στον δεύτερο αγώνα, που θα διεξαχθεί στην Τουρκία στις 7 Φεβρουαρίου.

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 3-1: Οι Αγρινιώτες φτάνουν στους “4” του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Στο πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ, φτάνοντας ακόμη και σε διαφορά πέντε πόντων (9-14). Ωστόσο, κατάφερε να αντεπιτεθεί, ανεβάζοντας την απόδοσή του και ανατρέποντας το σκορ σε 26-24 υπέρ του. Ο δεύτερος σετ ισοφαρίστηκε σε 1-1, ενώ η ανταγωνιστική αναμέτρηση συνεχίστηκε με διαδοχικές ανατροπές και αντιστάθμιση των επιδόσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στο τέλος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 15-7 και να κερδίσει τον αγώνα με 3-2 σετ. Τα σετ του αγώνα ήταν ως εξής: 26-24, 21-25, 27-25, 23-25, 15-7.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ