Οι κορυφαίοι τενίστες Ρούνε και Τσερούντολο έρχονται στην Αθήνα (φωτογραφίες)

Οι κορυφαίοι τενίστες Ρούνε και Τσερούντολο έρχονται στην Αθήνα (φωτογραφίες)

Δύο από τους κορυφαίους τενίστες, ο Holger Rune και ο Francisco Cerundolo, θα βρεθούν στην Αθήνα για ένα επίδειξης αγώνα τένις.

Οι δύο αυτοί εξαιρετικοί τενίστες θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά τένις IMG FUTURE STARS by TATOÏ Club, που θα λάβει χώρα στην Αθήνα από τις 22 ως τις 28 Απριλίου 2024 στις 18:30.

Ο Rune έχει φτάσει στην 4η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, καθιστώντας τον ως τον υψηλότερα ταξινομημένο Δανό τενίστα στην ιστορία του αθλήματος.

Ο Cerundolo, που προέρχεται από την Αργεντινή, βρίσκεται προς το παρόν στην 23η θέση στον κόσμο, ενώ πέρσι κατέκτησε τον τίτλο στο Ίστμπούρν και έγινε ο πρώτος Αργεντινός που κέρδισε τίτλο ATP Tour σε αγώνες στο γρασίδι από το 1995.

Και οι δύο τενίστες έχουν εντυπωσιακή πορεία στον χώρο του τένις, με εξαιρετικές επιδόσεις και κατορθώματα.

Το τουρνουά IMG FUTURE STARS δίνει την ευκαιρία σε νέους τενίστες κάτω των 12 ετών να αναδειχθούν και να ανταγωνιστούν σε ένα περιβάλλον μεγάλων αθλητών, με πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Το TATOÏ Club εξασφάλισε και wild cards για ελληνικούς αθλητές που έχουν ξεχωρίσει, με στόχο τη στήριξη και προώθηση του αθλήματος στη χώρα.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship είναι ένας από τους στόχους που επιδιώκουν οι νικητές του IMG FUTURE STARS, με την ελπίδα να προκύψουν νέοι αστέρες στον κόσμο του τένις.

Για περισσότερα διαβάστε εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ