Ο Σίνερ κερδίζει τον Μεντβέντεφ με 2-1 και προκρίνεται στον τελικό

Ο Σίνερ κερδίζει τον Μεντβέντεφ με 2-1 και προκρίνεται στον τελικό

Ο εξαιρετικός τενίστας Γιανίκ Σίνερ κέρδισε επεισόδια τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-1) στον πρώτο ημιτελικό των ATP Finals στο Τορίνο και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Το απόγευμα της Κυριακής, ο Ιταλός τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στο Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάρλος Αλκαράθ.

Αποθέωση για τον Σίνερ

Με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, ο Σίνερ απέδειξε την ανωτερότητά του στο τουρνουά. Κερδίζοντας τον Μεντβέντεφ, έδειξε την κλάση και το ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μεντβέντεφ αποδείχτηκε αντίπαλος με χαρακτήρα, κερδίζοντας ένα σετ στο tie break αλλά τελικά δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την αποφασιστικότητα του Σίνερ.

Αν και ο 22χρονος Ιταλός κερδίζει τον αγώνα, η ισοπαλία 6-3 στα head to head με τον Μεντβέντεφ αποδεικνύει τη σκληρή ανταγωνιστική διάθεσή τους.

Αν κερδίσει το τελικό, ο Σίνερ θα είναι ο πρώτος Ιταλός που κερδίζει το τρόπαιο στα 54 χρόνια λειτουργίας του θεσμού των Nitto ATP Finals, ενώ θα βάλει στους λογαριασμούς του 4.801.500 δολάρια, το υψηλότερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία του τένις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ