Τρέχουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, καθώς μετά τον Καμαρά και τον Τσάπρα, έφτασε η ώρα για τον Ινιάκι Πένια. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και ολοκληρώνει τις διαδικασίες για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.
Η επένδυση κάτω από τα δοκάρια
Πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Ισπανός τερματοφύλακας το πρωί της Δευτέρας. Μέσα στην Τρίτη 23/6 η ομάδα περιμένει το επίσημο «ναι» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Στο Άπελντορν για προετοιμασία
Φεύγουν σήμερα για την Ολλανδία ο Πένια μαζί με τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα και τον Στέφανο Κοτσόλη. Πρέπει να προλάβουν την προπόνηση της ομάδας, αφού η προετοιμασία στο Άπελντορν έχει ήδη ξεκινήσει. Περίπου στις 11:30 αναμένεται να πατήσουν το πόδι τους στην Ολλανδία οι δύο παίκτες, με στόχο να μπουν αμέσως στο κλίμα.