Νέα ταινία του 2024 με την Λιζ Χάρλεϊ: Καυτή σκηνή ερωτικής έντασης με γυναίκα – Σκηνοθεσία από τον… γιο

Νέα ταινία του 2024 με την Λιζ Χάρλεϊ: Καυτή σκηνή ερωτικής έντασης με γυναίκα – Σκηνοθεσία από τον… γιο

Η νέα ταινία του 2024 με την Λιζ Χάρλεϊ περιλαμβάνει μια πολύ συζητημένη σκηνή στην πρώτη ταινία του Ντάμιαν Χάρλεϊ με τίτλο “Strictly Confidential”.

Το τρέιλερ της πρώτης ταινίας που σκηνοθετεί ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Ντάμιαν, προκάλεσε αίσθηση, αναδεικνύοντας μια σκηνή με τη 58χρονη ηθοποιό σε ερωτική σκηνή με γυναίκα. Η ταινία “Strictly Confidential” αφηγείται την ιστορία της “Μία”, που υποδύεται η Τζόρτζι Λοκ, καθώς βρίσκεται σε έναν κόσμο γεμάτο σεξ, δολοπλοκίες και προδοσίες καθώς προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της αυτοκτονίας της φίλης της, “Ρεμπέκας”. Στην εν λόγω σκηνή, η χαρακτήρας της “Λίλυ”, που υποδύεται η Χάρλεϊ, αποπλανάται από την “Νατάσα”, ερμηνεία από τη νεαρή ηθοποιό Πίαρ Χιραβάρα.

Ο Ντάμιαν Χάρλεϊ μίλησε στο περιοδικό People για την ταινία, αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα του είχε υποσχεθεί να εμφανιστεί στην πρώτη του σκηνοθετική δουλειά, ενώ όταν το έργο ξεκίνησε, εκείνη εγκατέλειψε τα πάντα για να τον υποστηρίξει. “Ήταν μεγάλη χαρά να εργαζόμαστε κοντά καθημερινά και να συνεργαζόμαστε. Είχαμε μόνο 18 ημέρες για τα γυρίσματα, οπότε η συνεννόηση μας αποδείχθηκε πολύτιμη,” εξήγησε ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ