Κέβιν Σπέισι – Netflix: Υπάρχει εξαιτίας μου, λέει ο ηθοποιός

Κέβιν Σπέισι – Netflix: Υπάρχει εξαιτίας μου, λέει ο ηθοποιός

Κέβιν Σπέισι – Netflix: Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον

Ο Κέβιν Σπέισι εξαφανίστηκε από την κινηματογραφική και τηλεοπτική σκηνή, όταν κατηγορήθηκε ότι διέπραξε σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανδρών μεταξύ των ετών 2001 και 2013. To δίκτυο Netflix τον απέλυσε από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «House of Cards» αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν οι κατηγορίες, ωστόσο ο 64χρονος Αμερικανός ηθοποιός αθωώθηκε τον περασμένο Ιούλιο του 2022 για όλες τις κατηγορίες. Σε πρόσφατη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, ο ηθοποιός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Netflix, δηλώνοντας ότι η ύπαρξη του δικτύου οφείλεται σε αυτόν και πως προσπαθούν να τον θάψουν.

Η αθώωση του Κέβιν Σπέισι

O Σπέισι αθωώθηκε τον περασμένο Ιούλιο για όλες τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και σεξουαλικής επαφής δίχως συναίνεση που άντεχαν τέσσερις άνδρες. Η ετυμηγορία αυτή ήταν αποτέλεσμα 12ωρης και 26λεπτής διαβούλευσης και 4,5 εβδομάδων δικαστικών διαδικασιών. Ο ηθοποιός απέρριπτε τις κατηγορίες από την αρχή και είχε υποστηρίξει ότι η επαφή μερικών ανδρών έγινε συναινετικά, ενώ για τους υπόλοιπους ισχυρίζονταν ότι υπήρχε παρεξήγηση προθέσεων ή ακόμη και ότι η κατηγορία ήταν αποκύημα φαντασίας.

Η δήλωση του Netflix

Ο Κέβιν Σπέισι απολύθηκε από τη σειρά «House of Cards» μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ το δίκτυο είχε ανακοινώσει πως δεν θα παίξει την ταινία «Gore» με πρωταγωνιστή τον Σπέισι. Η MRC, εταιρεία παραγωγής της σειράς, είχε δηλώσει ότι συνεχίζει την έρευνα αναφορικά με τις κατηγορίες και ότι ο Σπέισι έχει απομακρυνθεί από τη σειρά. Το Netflix, από την μεριά του, είχε ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετέχει στην παραγωγή του «House of Cards» που θα συμπεριλαμβάνει τον Κέβιν Σπέισι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ