Ο Βασίλης Δημάκης μιλάει για τον χωρισμό με την Ερασμία Μάνου

Ο Βασίλης Δημάκης μιλάει για τον χωρισμό με την Ερασμία Μάνου

Ο Βασίλης Δημάκης αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου, μετά από το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν ενώ βρίσκονταν στη φυλακή. Ο Δημάκης αναφέρθηκε σε μια προγραμματισμένη συνάντηση με έναν συμβολαιογράφο, όπου θα διαλύσουν το σύμφωνο συμβίωσης. Αναφέροντας την πρώην σύντροφό του, τόνισε ότι παραμένει αγαπημένη προσωπικότητα στη ζωή του και δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

Ο Δημάκης εξέφρασε τη στήριξή του στην Ερασμία και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν λόγω της φυλάκισής του. Αν και η σχέση τους αναγνωρίστηκε από το κοινό, έδωσε έμφαση στην προσωπική τους απόφαση να διαλύσουν τη σχέση τους αν και δεν αποκάλυψαν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την επιλογή.

Ενώ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ότι έχει επικοινωνήσει με την κόρη της Ερασμίας Μάνου, αλλά αρνήθηκε να κακολογήσει τον πρώην σύντροφό της. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην προσωπική του γνώμη για τον Δημάκη και τη χειριστική του φύση.

Οι προσωπικές απόψεις του Δημάκη και των άλλων ατόμων που αναφέρθηκαν στο θέμα, αποτελούν την αποκλειστική τους άποψη και δεν έχουν άμεση σχέση με την εξέλιξη του χωρισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ